Image

SC EDS, veelzijdig en vitaal!

De week is weer begonnen. De voetbal wedstrijden zijn gespeeld en de uitslagen waren divers dit weekend. In ieder geval mooie overwinningen voor de O8 (10-0), de O13 (2-1), de 017 tegen Basteom uit 3-4 en het eerste uit in Doetinchem 0-2.

De schoonmaak ploeg maakte alles weer netjes bij EDS. De hesjes liggen na een wasbeurt weer netjes klaar voor de trainingen!

Diverse jeugdteams trainden lekker en enthousiast en DUNO trainde fanatiek.

Op de padelbaan was het lesavond en binnen werd vergaderd door Ellecoms Belang.

De turnhal werd bezocht door de ongeveer 30 aanwezigen en de nazit was aan de bar in de kantine! SC EDS, veelzijdig en vitaal!

Lid worden van EDS

Ben jij op zoek naar een leuke manier om te sporten en te socializen in Ellecom? Word dan lid van EDS, de omni-sportvereniging die al sinds 1945 bestaat! Bij ons kun je voetballen, padellen, jeu de boulen, zwemmen, biljarten of boorcampen in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Onze club is bedoeld voor iedereen, ongeacht hun ervaring of vaardigheid. Bij EDS staat plezier en samenhorigheid voorop.

Word vandaag nog lid van EDS en maak deel uit van onze gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze club!

word nu lid van EDS