SC EDS toch weer op zoek naar een voorzitter.

SC EDS toch weer op zoek naar een voorzitter

Na een extra ALV en een zoektocht waren we als vereniging blij met de komst van Toon Sterrenburg. Hij wilde als interim voorzitter aan de slag bij SC EDS. Vol enthousiasme zijn we begonnen en helaas komt daar door privé perikelen een einde aan. Het bestuur en de vereniging zijn dus weer op zoek naar een voorzitter.

De start was veelbelovend. Het bijwonen van de wedstrijden van het eerste elftal, een eerste bestuursvergadering en een avond met de accommodatie commissie. Helaas zijn privé perikelen de reden om uit elkaar te gaan. Hierdoor vinden beide partijen dat er geen goede basis is om verder te gaan. We betreuren de gang van zaken allemaal en bedanken Toon voor de interesse in onze club. En we gaan verder met zoeken naar een voorzitter.

Het zal duidelijk zijn dat de man of vrouw die we zoeken ook voor een kortere periode (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) de rol kan vervullen en de veranderingen mee wil vorm geven. SC EDS wil een open club worden waar de bewoners van Ellecom en De Steeg de ruimte krijgen en nemen om meer te sporten en bewegen. We zijn druk met subsidie mogelijkheden en samenwerking met provincie en gemeente om zowel aan de infrastructuur en vernieuwend sport en beweeg aanbod te werken. Uiteindelijk is het mensenwerk en zoeken we een echte verbinder die met ons, de commissies, de leden en de dorpen wil werken aan SC EDS 2.0! Een club met een goed lopende voetbaltak en meerdere andere sporten. Heb je interesse of ken je iemand? Laat het ons weten, we vergaderen sowieso elke laatste woensdag van de maand op de club of spreek, bel of mail ons!

Bestuur SC EDS