EDS JO17-2 on tour.

Onder de bezielende leiding van Edward van Asperen begon EDS JO17-2 aan het seizoen 2016-2017, omdat 13 spelers wat weinig was voor dit team waren wij zeer verheugd met de aanvulling  van Mick, Rick en Sjoerd van v.v. Dieren.  Zonder training werd er gelijk na de zomervakantie begonnen  met een bekerwedstrijd tegen Angerlo Vooruit met als eind resultaat een 3 – 1 overwinning. In dezelfde week was er ook nog de tweede bekeroverwinning op  ESA met 4-0. Dit betekende na 2 wedstrijden dat we al zeker waren van de tweede ronde. Inmiddels is bekend dat wij de volgende ronde vrij geloot waren, dus zitten we al in de kwartfinale en die wordt medio januari/februari 2017 gespeeld. Dus EDS  JO17-2 overwintert in de beker. De twee overwinningen in de beker schepte natuurlijk verwachtingen voor de competitie. Maar na 3 competitie wedstrijden stonden we gauw al weer met beide benen op de grond, 3 nederlagen op een rij met een doelsaldo van 0 voor en 23 tegen. (0-8 tegen Lochem, 0-11 tegen Zutphen en 0-4 tegen Groen Wit).   De stemming binnen het team bleef goed en er werd stevig door getraind en de vierde wedstrijd werd dan ook gewonnen en wel met 5-0 van AZC. Omdat er nog maar 9 ploegen in de competitie over gebleven waren dan ook al op de helft. De vijfde wedstrijd werd na een waar spektakelstuk gelijk gespeeld tegen Oeken/Brummen met 3-3, vijf minuten voor tijd stonden wij nog achter 3-1.  De volgende zaterdag moesten wij aantreden tegen Basteom in Steenderen met enkele gastspelers werd er met 2-0 gewonnen. Na deze wedstrijd hadden we 3 weken vrij!!!!.  Op de laatste vrije zaterdag werd nog geoefend tegen Rheden deze oefenwedstrijd ging verloren met 3-0. Met deze slechte generale maakten we ons op voor de laatste 2 thuiswedstrijden van het jaar.  De eerste was tegen Eerbeekse Boys deze werd gewonnen met 4-1.  Een week later moesten we aantreden tegen Helios uit Deventer tegen deze gelijkwaardige tegenstander werd uiteindelijk met pijn en moeite gelijk gespeeld 2-2. Zodat we uiteindelijk als vierde eindigden in de poule met 11 punten met een doelsaldo van 16 voor en 29 tegen.

Trainer, leiders en spelers wensen iedereen Fijne Feestdagen.