Informatie Rheden Cup 2015

Persbericht

Op zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015 organiseert VVO, als winnaar van de 1e uitgave, het Rheden Cup-toernooi . Plaats van handeling: de kunstgrasvelden op “de Pinkenberg”.
Alle Rhedense clubs kruisen opnieuw met hun 1e elftallen de degens. De elftallen spelen zowel op zaterdag als zondag twee wedstrijden van 2x 20 minuten. Er zijn geen kruisfinales, maar na de drie poulewedstrijden spelen de nummer1 1 van beide poules de finale, de nummers 2 om de 3e en 4e plaats, de nummers 3 om de 5e en 6e plaats en de nummers 4 om de 7e en 8e plaats.
De wedstrijden beginnen op beide dagen op 12.00 uur. De finales (op zondag) vanaf 14.30 uur.
In poule A zitten vv Rheden, Worth Rheden, Sc Veluwezoom en EDS. In poule B zitten DVOV, VVO, vv Dieren en Dierensche Boys.
De prijsuitreiking is om 16.30 uur gepland in het Nol Maatkamp clubhuis van VVO.

De organisatie.

Het bijbehorende programmaboekje is hier te downloaden.