Jeugdkamp Grootzande 2015

.Jeugdkamp EDS 2015:
Vrijdag namiddag werden onze jeugdleden van de E, D en C naar kampeer boerderij Grootzande gebracht, daar begon de verkenningstocht, waar slaap ik, met wie op de kamer en wat is hier allemaal te doen?
S’avonds nog leuke gedaan in “ons” bos! Lekker broodje Worst, en daarna slapen, onee dat doen we wel als we oud zijn!
Zaterdag kwamen de jongens van de F ook voor een gezellige dag er was er een grandiooze stormbaan, veel gelachen over de glijpartijen. Hierna was het tijd voor de inwendige mens, een heerlijke BBQ was voorbereid. In de avond was er een serieuze speurtocht waar bepaalde iemanden toch iets moeite mee hadden. Zondag was het dan eindelijk tijd voor het voetbal gedeelte, een coole panna kooi en een heus beachvoetbal veld en een onderlinge voetbal wedstrijd op t grote veld. Tijdens de lunch nog een flinke bui, maar kwa weer hebben we gelukkig weinig te klagen gehad. Kamers en terrein opruimen en uitgeput wachten op paps of mams!
Jongens en Myrthe, het was ons een waar genoegen om dit kamp voor jullie te organiseren.
Jullie waren TOP!!!

Om een indruk te krijgen klik op onderstaande link.