Sponsorloop sportclub EDS en stichting Brent.

Zondag 1 september hebben de elftallen F, E, D en kabouters goed hun best gedaan met de sponsor loop voor sportclub EDS en stichting Brent!!! De meeste kindjes hebben toch circa 15 rondjes gelopen. Knap hoor.

Toch is het jammer dat de C, B en A het hebben laten afweten tijdens deze actie.

Het was een leuke en goed opgezette actie door de activiteitencommissie: Dennis Polman, Henk Baars, Jacquelien Klopman, Roy Baars en Sabine Dicker.

Noemenswaardig is ook dat Dennis Polman 29 rondjes heeft gelopen en een behoorlijk bedrag heeft opgehaald voor Stichting Brent.
Bedankt nogmaals namens EDS voor deze actie, EDS en stichting Brent zijn heel blij met het opgehaalde bedrag. Het definitieve bedrag zal 1 dezer dagen bekend worden gemaakt.

Het geld wat voor EDS is opgehaald zal gespendeerd gaan worden aan het kamp in 2015 ivm het 70jarig jubileum van SC EDS